Etelään

Tänään on kuvaongelma – en saa siirrettyä kuvia entiseen tapaan blogiin, koska dropbox muttaa kuvat muotoon .heic entisen JPG:n sijaan. Yritän ratkaista ongelmaa.?

Sota jatkuu. Tuho, kärsimys ja tappaminen. Surullista ja toivotonta!

Me lähdimme hetkeksi pahaa maailmaa pakoon Puerto de Santiagoon, Teneriffan länsirannikolle Los Gigantesin lähelle. Tämä on turistipaikka, mutta pieni, eikä ollenkaan niin kammottava kun Americasin tai Cristianosin ”turistireservaatit”. Yritämme irtiottoa maailman murheista ja olla – mitäpä muuta kuin turisteja itsekin.

Olemme Bluesea-hotellissa, johon saimme seniorialennuksen, kun olemme 55+ vuotiaita, minimivaatimus alennuksella oli kolme yötä. Mielellämme täällä sen vietämme.

3 thoughts on “Etelään

  1. Minä taas rakastan rannikkokaistaa Los Cristianos – La Caleta. Kuivempaa kuin Puertossa. Mukava rantanulevardi kävellä. Eivät turistit ja ihmiset minua haottaa, suljen häiriöt ulos mielestäni. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä …

  2. Los Christianos ei ole täysin ”turistireservaatti” vaan siellä on vankka paikallinen asutus ja sen myötä myös kiva kanarialainen fiilis erilaisine tapahtumineen. Toki puhtaita turistialueita tuossakin kaupungissa on, mutta se on vain osa totuudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *