Lomalla

ete

Lomanen on vietetty ja kuvaongelma toistaiseksi ratkaistu. Oli rentouttavaa ja helpottavaa antaa itselleen hetki vapaata maailman pahuudesta, sodan murheista. Uutisten seuraamisestakin on hyvä pitää välillä taukoa, jotta jaksaa.

Puerto de Santiago on mukava pieni paikka, jossa oli hyvä käveleskellä meren tuntumassa. Gomera näkyi horisontissa ”kivenheiton” päässä. Kylässä oli muutama ravintola, jossa nautimme etenkin meren elävistä, jotka ovat lempiruokiani: langostinoista, mustekalasta, chernestä, tonnikalasta, simpukoista.

Takana ajatuksissa on silti koko ajan suru käynnissä olevasta sodasta ja siihen joutuneiden tuskasta. Eikä rauhantoiveita ole vieläkään!

Tuli mieleen myös ajatus siitä, mikä olisi turvallinen paikka maailmassa, jos maailmanpalo yltyisi. Se saattaisi olla El Hierro, kaukaisin läntinen Kanariansaari, etäällä Euroopasta, mutta myös Amerikan mantereesta, joka on suuren meren takana. Sinne sitten, pienelle kauniille saarelle menisin, jos pakko olisi paeta. Olen käynyt saarella pari kertaa ja pitänyt paikasta.

Rauhaa maailmaan!☮️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *