Frutas

Calle Mequinez ja sen loppupään vihanneskauppa: uuden sadon mangot ja mangat ovat kypsyneet. Myös tuoreita aprikooseja ja monia muita herkullisia hedelmiä oli kaupan. Taas kerran päätin ostaa vihannekset ja hedelmät näistä pikkukaupoista. Samalla saa älykännyyn askeleita ja kilometrejä hyötyliikunnasta.

Espanjan vaalit ovat sunnuntaina. Vielä tänään voi äänestää ennakkoon postissa, jos on tilannut äänestysdokumentit ennakolta. Ennakkoäänestäminen on kasvattanut suosiotaan.

Mantereella on löydetty botulinumtoksiinia, ihmiselle vaarallista myrkkyä, valmiiksi palkatuista yhden valmistajan tortilloista. Ne on vedetty myynnistä. Myös listeriaa on löydetty valmiina myydystä carne mechadasta. Helteet ja kylmäketju katkeaminen edistävät näiden mikrobien kasvua. Kuumuus on lisännyt myös bakteeri- ja leväkasvua meressä, uimavesissä.

2 thoughts on “Frutas

  1. Pieni valintamyymälä, jonka hedelmät ja vihannekset ovat aina olleet kadulla koreissaan on ollut vuosien aikana lempipaikkojani. Valitettavasti olen aina asunut sen verran kaukana, ettei minusta ole tullut vakiasiakasta. Oli ilo lukea, että se edelleen on olemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *