Herkkuruokia ja maisemia

comi

Meillä on lämmintä ja aurinkoista. Tänään kuulin, että Pohjois-Suomessa on satanut ensilumen. Siispä taas kerran: ¡Qué suerte vivir aquí!

Olemme viime päivinä tavanneet ystäviä, ruokailleet yhdessä, puhuneet paljon espanjaa ja ajelleet maisemia ihaillen.

Kuvissa on kalalautanen ravintola Peruanossa ja alkupalalautanen – myös kalaa – ”Smirrellä” eli Cuatro Vientos -ravintolassa. Herkullisia olivat molemmat annokset!

Jardinin rannalla näytti olevat eilen keltaiset liput, mutta meren voimaa ei kannata koskaan aliarvoida. Allasuinti on paljon turvallisempaa. Ikävä kyllä muutama päivä sitten löytyi merestä, pitkän etsinnän jälkeen, hukkunut nuori mies Puerton edustalta. – Ja näitä ikäviä tapahtumia on täällä liian usein.

Kuva kastanjapuusta muistuttaa mieleen, että pian taas on kastanjoiden ja uuden viinin aika. Sitä odotellaan.

2 thoughts on “Herkkuruokia ja maisemia

  1. Hei,
    Ystävä oli tietysti tyytyväinen, kun muistin sanoa oikeat sanat. Ja vastineeksi saan tietysti samanlaisia kauniita sanoja. ?
    T. Riitta

  2. Oi miten ihana tunnelma kuvistasi ja tekstistäsi huokuu. Onnenpekkoja todellakin olette! Nauttikaa meidän kylmyydessä elävienkin puolesta. Jos lottovoitto ei osu kohdalle, niin vasta myöhäiskeväällä on mahdollisuus tulla Teneriffalle.

    PS: Kovasti olen odottanut tietoa siitä, miten paikallinen ystäväsi suhtautui, kun puhuit kauniita sanoja … joihin paikalliset siellä ovat tottuneet, mutta ovat meille metsäläisille vähän hämmentäviä …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *