Hoy-tänään

Tämän päivän huonot ja hyvät uutiset:

hoy1

Huonoa on se, että San Telmoa on aidattu yhä lisää. Aloittavatko muurin purun?

hoy2

Hyvää oli tämän päivän kotiruoka teneriffalaisittain: paistettua munakoisoa vuohenjuustolla, pimientos de padron (pieniä vihreitä paprikoita paistettuna öljyssä karkean suolan kanssa), pihvi ja kananmuna (ne ovat täällä todella maukkaita), sipulia paistettuna.

Hoy tuvimos cosas malas y cosa buenos: Mala estaba que ha venido más vallas para obras en San Telmo. Bueno estaba la comida en casa (berejena con queso de cabra, pimientos de padron, un bistec con huevo y cebolla, todos a la plancha).

Korjatkaa, ystävät, jos kirjoitan kovin huonoa espanjaa! ! Por favor, corregid amigos, sí hago muchos errores en español!

3 thoughts on “Hoy-tänään

  1. Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Seuraava mielenosoitus San Telmon suojelemisen puolesta järjestetään la 26.10. klo 12 (lähtö klo 12 San Telmon pikkukirkolta). Sinne ovat kaikki tervetulleita!

  2. Puerton uudistusvimma näemmä jatkuu ja pienen ihmisen mielipiteellä ei mitä ilmeisemmin ole väliä. San Telmon repostelu on synti jo sinänsä, mutta sekin ihmetyttää että miksi se pitää tehdä juuri silloin kun matkailusesonki on alkamassa? Onpa turisteilla mukava väistellä rakennustelineitä ja ihmetellä aitoja jotka estävät ihanalla rantakadulla kävelyn. Jos pitää uudistaa niin ok, mutta toivottavasti perinteitä kunnioittaen eikä kaikkea vanhaa tuhoten. Viimeksi mainitusta kun on jo liian monta esimerkkiä kaupungissa.

  3. Kiitos munakoisovinkistä. Sain puutarhasta sadoksi melkoisen määrän munakoisoja ja alkoi jo mielikuvitus olla tiukilla ruokalajien suhteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *