Inscripción abierta

up

Eilen on alkanut ilmoittautuminen Universidad Populariin; inscripción abierta!
Kurssitarjonnassa on paitsi español para extranjeros, myös uutta teknologiaa, englantia, saksaa, koru- ja puutöitä, maalausta, joogaa, kansanmusiikkia.

2 thoughts on “Inscripción abierta

 1. Hei Riitta ja muut Universidad Popularista kiinnostuneet! UP informoi huonosti netissä, paras tapa on käydä toimistossa 1. kerroksessa ilmoittautumassa, tai soittaa. Ilmoittautuminen on meneillään. Kurssia ollaan anottu (kaupunginjohtajalta saakka) alkamaan jo lokakuussa, koska viime vuonna säästötoimien takia aloitettiin vasta marraskuussa. UP:n kurssi on koulumaisempaa ja ainakin alkeisryhmät suurempia kuin Vanessalla. Tasokursseja oli viime vuonna kolme, inicial, intermedia ja avanzado, nyt on suunniteltu uusia tasoja. Minä esim. pääsen opettaja Mar:n mukaan kurssille avanzado+ :). -Se johtunee siitä, että jatkamme samalla viimevuotisella ryhmällä.
  Oppimateriaalit on tähän saakka tuonut opettaja, kirjoja ei ole tarvinnut ostaa.
  Terveisin
  Riitta

  PS Itse jatkan sekä Vanessalla että UP:ssa, tämän yhdistelmän olen hyväksi havainnut.

 2. Minä tollo en löydä universidad popularin ohjelmia netistä.Lähinnä olisin kiinnostunut espanjasta. Kävin viime talven Vanessan luona, mikä oli mukavaa. Onko tuo universar popularin curso koulumaisempaa? Minkälaista oppimateriaalia siellä käytetään?Onko eritasoisia kursseja?
  Kiitos avusta
  Riitta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *