Jardin Botanico

jar

Kuvat ovat La Pazista, Jardin Botanicon portin ympäristöstä. Ei, emme käyneet siellä tällä kertaa, vaikka kannattaisi: siellä on niin paljon erilaisia maailman kasveja ja hellettä helpottavaa varjoa. Kävimme vain proosallisesti pankkiautomaatilla. Orotavassa ei ole ollenkaan käyttämämme pankin automaattia, joten tämä on lähin.

Muutenkin viikonloppu meni kotioloissa, tavanomaisissa kotihommissa ja netissäkin roikkuen. – Olemme aloittaneet vähän aikaa sitten (parempi myöhään kuin ei milloinkaan) uimakauden. Viikonloppu oli kuuma, kolmisenkymmentä astetta, ja uima-altaassakin 28 astetta. Nyt kun vesi on lisäksi suolattua, tulee tunne kuin olisi kylpylässä. Niinpä altaasta ei ole kiirettä pois, palelemaan ei ala helposti.

Puertossa kuuluu olleen paljon väkeä. Siellä on vietetty viikonloppuna kesäkarnevaaleja ja talvituristejakin on jo saapunut.

Kuumuuden takia voimassa on edelleen metsäpalovaroitus. Orotavan kaupungin yläpuolella Pinoleressä paloi, 15 taloa evakuoitiin, mutta onneksi tuli saatiin sammutettua ja asukkaat saivat palata koteihinsa. – Mantereella Malagan alueella on palanut koko viikonlopun.

Coronan insidenssi laskee. Mantereella se nyt 131/100 000 kahdessa viikossa, mutta Kanariansaarilla enää 88/100 000 samoin 14 vrk aikana.

Nyt on lähdettävä Puertoon, odotan vakuutusyhtiön miestä korjaamaan pientä kosteusongelmaa. En ehdi edes Kanarian aamutv:tä katsoa!

2 thoughts on “Jardin Botanico

  1. Kyllä, Palmalla järisee. Blogissa siitä hieman.
    T. Riitta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *