Kaktus kukkii

po

Hiljaista oli Puerton kaduilla eilen ennen puoltapäivää. Rannassa tosin oli enemmän väkeä liikkeellä. Keskustan rautakaupoissa ei ollut venttiilimaskeja ja kuulin, että ne ovat loppuneet myös isommista rautakaupoista.

Tänään meille on luvassa +30 ja uv-indeksikin on poikkeuksellisen korkea, 11 (9-10 se on usein). D-vitamiinia pitäisi saada, mutta täällä riittää 10-15 minuuttia aurinkoa, ettei pala. Lisää D-vitamiinia saa purkista. Minä uskon suosituksia suurempiin annoksiin C- ja D-vitamiineja etenkin nyt pandemian aikana.

Nyt keskustellaan rantojen avaamisesta maanantaina. Avaaminen on sallittua, mutta paikallisesti harkitaan, onko se mahdollista. On puhuttu, että rannat jaetaan sektoreihin, joihin päästetään vain tietty määrä ihmisiä. Etäisyyttä muihin on pidettävä ja maskipakko on, rannallakin, sanottiin eilen televisiossa. Uidessa sitä sentään ei tarvitse.

Playa Jardin ilmeisesti avaa. Bollullon ranta pysyy Orotavan kaupungin päätöksestä kiinni, koska turvajärjestelyissä on vielä suunnittelemista.

Finnair on ilmoittanut aloittavansa lennot Suomen ja Espanjan välillä heinäkuussa 2020. Malaga, Madrid ja Barcelona näyttävät olevan kohteita, joihin lennetään aluksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *