Katuja

Meq

Puertossa rantakaduilla oli eilen kävelijöitä ja terasseilla istuskelijoita. Olipa muuten maukas bocadillo con gambas y parmesano tuossa La Pescaderíassa Calle Mequinezin alkupäässä.

Ilouutinen: Kaupunginosamme kadut Orotavassa kunnostetaan. Meille (ja muille asukkaille) jaettiin kaupunginjohtajan allekirjoittama kirje kunnostustöistä, jotka kestävät lähes vuoden. On tätä odotettukin. Meille johtava katu on surkeassa kunnossa, kuoppainen, irtokivinen, jalkakäytävät ovat vaarallisia kulkea, niissä on kiveys irronnut ja aiheuttanut koloja ja epätasaisuuksia. Kaaduin kerran kadulla pahasti, enkä ole naapureiden kertoman mukaan ainoa, jolle niin on käynyt.

– Kanariansaarille pääsee espanjalaisia turisteja kesäkuun lopussa ja ulkomaalaisia heinäkuussa, kertoo hallitus. Turismi on erittäin tärkeää saarille ja koko Espanjalle.

Huomenna alkaa faasi 2. Liikkuminen on vapaampaa, liikkeitä ja ravintoloita on enemmän auki, mutta mascarillapakko jatkuu, samoin rajoitukset henkilömäärissä ja suojaetäisyydet on edelleen huomioitava.

Espanjan kaupungeissa on suuria Vox:n (äärioikeisto) ja kannattajiensa mielenosoituksia hallitusta vastaan. En ymmärrä! Virus ei poistu mieltä osoittamalla vaan järkevällä ja suunnitellulla politiikalla, jolla tauti saadaan aisoihin ja maan talouden tilaa parannettua. Tätä hallitus haluaa.

One thought on “Katuja

  1. Kiitos taas tiedoista. Miltähän suomi blanco näyttää otettuaan aurinkoa mascarijan kanssa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *