Kaupunkikierros

puert

Uusia löytöjä Puertossa: Manos Unidas -hyväntekeväisyysjärjestön kirpputori Calle Iriarten Calle San Juanin risteyksen lähellä ja rannan Papelerían uusi sijainti Iriartella sekä viikonloppuna tulossa oleva Phe-festivaali, jota varten on rakennettu esiintymislava muellelle.

Eilen oli leppeä ilma kävellä, ei ollut liian kuuma ja jopa vähän tuulahteli. Viikonlopuksi on annettu alerta naranja kuumuudesta, joka saapuu taas meillekin.

Santa Cruzissa aloitettiin vuosi sitten yhdellä alueella biojätekeräys. Tähän kaupunginosaan sijoitettiin ruskeita biojätesäiliöitä ja asukkaille jaettiin biojäteastiat ja kompostoituvia pusseja sekä avain lukittuun biojätesäiliöön. Kokeilu on mennyt hyvin ja nyt sitä aiotaan laajentajaa pääkaupungissa. Koskahan saamme sen tänne meille?
– Suomessa biojätekeräys on jo vanha juttu, johon oli tottunut. Aluksi täällä oli hankala heittää biojätteitä sekaroskikseen.

2 thoughts on “Kaupunkikierros

  1. Hei, ravintolat ja ruokapaikat ovat normaalisti auki.
    T. Riitta

  2. Mukava kun jaksat kirjoitella. Helpottaa matkakuumetta. On kiva lukea kirjoituksiasi. Onko yleensä ravintolat auki. Lähinnä ruokapaikat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *