Kaupunkikuvia

kaupunkia

Eilen Teiden päällä oli huppu. Tietääkö se sitä, että lämpöaalto hellittää lähipäivinä? Pikkukuvissa näkyvät valkoisena kukkivat puut ison kirkon puistossa sekä Calle Mequinez remontista valmistuneena.

Patrimonio

Osallistuin eilen todella mielenkiintoiseen koulutuspäivään Castillo San Felipellä:     II Jornadas de Patrimonio Marítimo-Terrestre en Canarias. Luennot käsittelivät monipuolisesti Kanariansaarten ja etenkin Teneriffan kulttuuriperintöä. Luennoitsijoina oli mm. arkeologeja, geologi ja laivanrakentajia. Olin ainoa extranjera tapahtumassa ja opin paljon uutta. Suosittelen: Kannattaa hakeutua paikallisiin koulutuksiin ja kursseille. Karttuu sekä tieto että kielitaito!

2 thoughts on “Kaupunkikuvia

  1. Hola! Onneksi sait muutamia lämpimiäkin päiviä viettää täällä. Vapun juhlinnasta Puertossa en tiedä, mutta itse aion mennä mielenosoitukseen Santaan, Plaza de Weylerille ke klo 12. Torstai on mielestäni tavallinen arkipäivä, mutta perjantai on Día de la Cruz, ristin päivä, jolloin kaupungin kaikki ristit kukitetaan ja pikkukappelit avataan. Päivää vietetään kaikilla ”Cruz”-paikkakunnilla. Hyvää kotimatkaa sinulle ja tervetuloa taas uudestaan Puertoon!
    Riitta

  2. Hola, oikeassa olit, ilma viileni aika reilusti! Mulla alkaa lahto lahenemaan, torstaina paluu Suomeen, mutta onneksi viela muutama paiva jaljella! Saa nahda juhlitaanko taalla keskiviikkona vappua? Tiistaina ei varmaan viela ainakaan.Torstaina olisi kuulema paljon kaikkea, kun ilmeisesti Puertton synttarit, mutta mulla silloin kotiin lahto :-(.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *