Kävelyllä

bel

Eilen teimme pienen kaupunkikävelyn Orotavan keskustassa vanhan kaupungin puolella. Kiersimme ayuntamienton belenin, kaupungintalon pihan seimen, ympäri sekä pistäydyimme Victorian puistossa. Kävelijöitä oli jonkin verran liikkeellä, mutta kaikki kaupat, baarit ja ravintolat olivat joulupäivänä kiinni, kuten odottaa saattoikin.

Tänään, suomalaisena tapaninpäivänä, täällä on tavallinen lauantai, mutta tietysti koronarajoituksin. Rokotusten aloittaminen on uutisten aiheena: huomenna aloitetaan Espanjassa vanhustentalojen asukkaiden ja terveydenhuollon työntekijöiden rokottaminen.

Erityisesti varoitettiin huijareista. Jos kotiin tulee hoitohenkilökuntaan kuuluvaksi itseään kutsuva kotirokotusta ehdottava, kannattaa kieltäytyä. Näitä huijareita on jo liikkeellä. Surullista ja vaarallista. Eikö riittäisi, että maailma taistelisi koronan voittamiseksi ilman näitä ikäviä lieveilmiöitä?

P.S. Teidellä on hieman lunta. Tänä vuonna ei ole vielä nähty kaunista kermakakkuvuorta, sitä Teideä, jossa on paksu ja valkoinen lumikerros.

One thought on “Kävelyllä

  1. Oikein hyvää vuoden loppua ja uuden alkua sinulle! Kiitos blogistasi. Se on vähän helpottanut kaipuutani Teneriffalle ja Puerto de la Cruziin, jossa olen jo vuosia viettänyt muutaman viikon syys- lokakuussa. Olisin tullut tänäkin syksynä, mutta jo varattu lentoni peruttiin. Nyt vain odottelen rokotusta ja lentojen alkamista. Ehkä pääsen vaeltamaan keväiselle Teneriffalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *