Koura

kou

Ystävä lähetti Suomesta kotimaisen pihkaa sisältävän kosketussuojaimen, Kouran (maksamaton mainos). Kiitos! Sitä jo eilen kokeilin hissin nappuloiden painelussa ja ovien avauksessa. Hyvin toimi, eikä tarvinnut paperinpaloja taskussa.

Huonoja uutisia koronasta kantautuu maailmalta. Tauti, myös muunnos, leviää, rajoja suljetaan, rajoituksia kiristetään. Yksi muutenkin vähistä rokotteista ei toimi yli 65-vuotiailla. Toivottomuus ja epävarmuus tulevasta alkaa saada valtaa. Pelko siitä, että pandemiaolot jatkuvat ties kuinka kauan.

Epätoivo ja frustraatio johtavat vaikeuksiin. Mielenosoitukset rajoituksia vastaan lisääntyvät. Nuoriso pitää salaisia juhlia yöaikaan, tauti tarttuu. Eilen uutisoitiin useasta tappelusta nuorten kesken kadulla eri saarilla ja mantereella. Myös meillä Plaza del Charcolla oli hyökätty keskellä päivää naisen kimppuun. Tämäkin uutinen oli Buenos Tardes Canarias -lähetyksessä eilen.

Olemme kyllästyneitä ja väsyneitä koronaan.

P.S. Nyt lääketehdas (en halua mainostaa nimellä) on ilmoittanut, että rokotteen toimimattomuus yli 65-vuotiailla on uutisankka ja väärinkäsitys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *