La Vera

ver

Tänään kävin La Verassa, hammaslääkärikeskuksessa, hakemassa kopion ortopantomogrammista, aiemmasta hammaskuvauksestani täällä Porvoon hammaslääkäriä varten. Minulla on vielä varattu aika Porvooseen, joten Suomen reissu on taas edessä. Sain kuvan pen drivelle, muistitikulle.

Olen hyvin sensitiivinen sille, miten minua kohdellaan hammaslääkärissä. Kuten kerroin, Porvoossa sain erittäin hyvää palvelua. La Veran CIO:ssa ovat hieman ylimielisiä, mielestäni, ja tuputtavat ehkä tarpeetontakin hoitoa.

Katsotaan, kysyn mielipiteen Suomesta ja täältä (toisesta paikasta). Tarvitsisin yhden hammasimplantin.

P.S. Olen seurannut mediasta jonkin verran Trumpin ja Putinin tapaamista Suomessa tänään. En voi ymmärtää, miten tämmöisiä persoonallisuusongelmaisia narsisteja valitaan suurvaltojen johtoon. Enkä ehkä ole ainoa, joka ei tätä asiaa ymmärrä. Enkä ymmärrä sitäkään, että nyt toisen presidentin takia ei voida puhua ilmastonmuutoksesta, koska hän ei halua käyttää tuota sanaa, vaan on puhuttava ”mustasta hiilestä”. Aivan kuin lasta mielistelisi.

One thought on “La Vera

  1. Totta tuo presidentti-ihmettely. Sinä käytät kovin diplomaattista persoonallisuusongelmaisia-sanaa. Minä käytän palon suoraviivaisempia sanoja. On kuin mielikuvitusunta näkisi, kun noiden poikien puheita kuuntelee. Toinen on rosvonnut kansan öljy- ja kaasurahoja tähtitieteellisiä summia. Toinen on tuonut käyttöön uusia sanoja … joita jankuttaa … ja kansasta vieläkin kai 40 % antaa hänelle tukensa – ja minä kun luulin, että hänelle tulee lähtö pikaisesti. En olisi luullut tällaista mahdolliseksi, mutta nykytodellisuushan todistaa sen, että kaikki on mahdollista. Aivan kaikki.

    Toivottavasti tulet Suomeen ennen lämpöaallon loppumista. Vaikka tänään on kyllä ollut turhan kuumaa ja tukalaa. Nytkin sisällä 26,8 astetta, vaikka vuorokausi juuri vaihtui – ja kaikki ikkunat auki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *