Läpi Espanjan

es

Nyt täytyy kiittää Espanjan hyvää palvelua:

Meillä oli Pamplonassa asiaa terveyskeskukseen, ei päivystyksellistä, mutta matkalla hoidettava asia kuitenkin. Pääsimme muutaman toimistohenkilön ja sairaanhoitajan ystävällisellä avustuksella paikalliseen terveyskeskukseen hoitamaan asian ilman varattua aikaa. Teneriffan sairausvakuutuskortti ja NIE sekä eurooppalainen kortti, kaikki katsottiin.

Sitten autossa alkoi kojetaulussa palaa merkkivalo, jotain oli vialla. Menimme Valladolidissa merkkikorjaamoon, auto katsottiin heti ilman ajanvarausta, saatiin kuntoon tai ainakin kojetaulun valo sammumaan. Yllätys: ei maksanut mitään!

Ajoimme sitten lähes läpi Espanjan. Estéparista, jossa olimme yöpyneet maaseutuhotellissa, hieman Sevillan ohi Aznalcazariin, jossa majoituimme tuttuun Lince-hotelliin.

Kuumaa ja kuivaa, paljon lehmiä, hevosia ja lampaita laitumilla, korkkipuumetsiä, oliivipuu- ja viiniviljelyksiä, niitä näimme tällä yli 700 km:n matkalla.

P.S. Espanja on hinnoiltaan paljon edullisempi kuin Ranska! Hotellit, polttoaine, ravintolahinnat, kaikki huomattavasti halvempaa. Onneksi olemme täällä ”kotimaassa”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *