Las Palmas

image

Piipahdin aamutuimaan Las Palmasin kentällä: Kävin saattelemassa Puertossa lomalla olleen ystäväni Norwegianin koneeseen kotimatkalle.
Naapurisaarella oli calimaa ja lämmintä kuten meilläkin. Binterillä on helppoa ja edullista pyrähtää saarelta toiselle.

4 thoughts on “Las Palmas

 1. Hei,
  Binterin koneet lentävät tiheällä aikataululla saarten välillä. Kone on pieni suihkuturbiinikone. Matka Tenerife Norte – Las Palmas kestää puoli tuntia ja matkan aikana tarjoillaan lehtiä, suklaata ja vettä, karkkia ja kosteuspyyhkeitä. Mikä muu yhtiö enää tarjoilee ilmaiseksi mitään?
  Minun matkani maksoi ( kts myös toinen vastaus samasta aiheesta ) yhteen suuntaan 18,50€ – 26€. Ystäväni, joka oli turististatuksella maksoi samoista lennoista 34€ – 49€.
  Terveisin
  Riitta

 2. Hei!
  Binterin hinnoista: Teneriffalla kirjoilla olevalle residentille (jolla on certificado de viaje) matka on puolta halvempi kuin turistille. Minun matkani yhteen suuntaan maksoi 18,50 – 26 € riippuen ajankohdasta ja varausajasta. Ystäväni, lomamatkalla Teneriffalla, maksoi matkastaan samoilla lennoilla 34 – 49€.
  Ostin liput Viajes Divertourista, C/ Zamora 13, 38400 Puerto de la Cruz, tel 922386960.
  Olen ajatellut jatkossa kokeilla myös nettivarausta http://www.tubillete.com.
  Terveisin
  Riitta

 3. Moi,

  kerro lisää Binteristä.Paljonko maksoi meno-paluu Palmasiin?Millainen kone?

 4. Hei, Riitta! Mitä lento meno-paluu maksoi sinulle teneriffalaiselle? Entä suomalaiselle ystävällesi? Ostitteko liput netistä? Jos niin mistä nettiosoitteesta?
  Etukäteen kiittäen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *