Lluvia

lluvia16

Meillä sataa vettä. Tällä hetkellä melko rankasti. Harmittaa niin täkäläisten lasten puolesta, koska tänään on ilta, jolloin Itämaan tietäjien, Los Reyes Magos, odotetaan saapuvan kulkueena kaupunkiin. Yleensä sitä mennään koko perheellä katsomaan. Puertossa on oma tapahtumansa, Orotavassa omansa, samoin muissakin kaupungeissa. En tiedä, peruuntuvatko juhlat nyt. – Usein täällä ulkoilmatapahtumia perutaan sateen takia.

Hankimme eilen deshumificadorin, koneellisen kosteudenpoistajan ja uskokaa tai älkää, mutta vuorokauden aikana se on vetänyt huoneilmasta noin 10 litraa vettä! Nyt on sisällä kosteusprosentti ihanteellinen 45. Vaatteet kuivuvat helpommin, eikä piparkakkutalokaan enää hajoaisi.

P.S. Lapset saivat onneksi juhlansa. Sade hellitti ja tietäjät saapuivat sekä Orotavassa että Puertossa.

4 thoughts on “Lluvia

 1. Riitta, kiitos testauksesta! Latausnopeus on erittäin hyvä esim. Yle Areenan katseluun. Ei ehkä riitä nuorison nettipelailuun. Lähetysnopeutta tarvitaan vain kun lähettää isoja tiedostoja usein tai säännöllisesti. Oikein hyvä netti teillä on.

 2. Hei Blogiystävä! Nyt testasin netin nopeuden. Ipadilla antamasi linkki ei toiminut (flash-ongelma), mutta läppäri antoi seuraavanlaisen tuloksen toisella testillä:
  http://www.nopeustesti.com
  MITTAUS TEHTY: 9.1.2016 14:57
  NOPEUSTESTIN RAPORTTI
  LATAUSNOPEUS: 30.8 Mbit/s
  LÄHETYSNOPEUS: 3.12 Mbit/s
  VASTEAIKA: 98 ms
  Mitä mieltä olet nopeuksista?

  Riitta

 3. Hei Blogiystävä! Niinpä mainitsit, kiitos siitä. Hyvä on laite! Maksoi noin 290€.
  Nopeustestin teen lähipäivinä, ilmoitan sitten siitä.
  Riitta

 4. Taisin jo jossakin viestissäni tuosta kosteudenpoistajasta puhuakin. Insinööriystäväni oli sellaisen Laurel-talon asuntoonsa hannkinut: ja todennut verrattomaksi mukavuuden ja huoneilman terveyden (vältetään homeitiöiden kasvua) lähteeksi – ja tarkkana miehenä todennut, että energiakustannukset ovat merkityksettömät. Olette varmasti tehneet erinomaisen hankinnan! Paljonko laitteenne maksoi?

  Pieni pyyntö: Teillä on nettiyhteys, jonka nopeudesta olen kiinnostunut. Voitteko tehdä ilmaisen Soneran nopeustestin osoitteessa:
  https://www.sonera.fi/kauppa/liittymat/nettiliittymat/tee-nopeustesti
  ja kertoa tulokset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *