Lluvia

sade

Eilen satoi, tosin ei koko päivää tauotta, mutta niin, ettei ulos tehnyt mieli kastumisriskin takia. Uskomatonta, mutta kanarioilta on ”tarttunut” tapa, ettei sateella kannata/halua/uskalla mennä ulos. Suomessa eivät pikku sateet tai isommatkin haitanneet, siellä oli vain kova pakkanen, joka haittasi ulkoilua.

Sade- ja tuulivaroitukset jatkuvat vielä tämän ja huomisen. Orotavan laakson rinteillä on lunta, Teiden tiet ovat pohjoisesta suljettuna koko viikonlopun, kerrottiin uutisissa. Etelästä pääsee Vilaflorin saakka.

Hyvänä uutisena mainittakoon, että koronaan sairastumisen käyrät ovat saarilla – ainakin toistaiseksi – kääntymässä vähä vähältä laskuun. Saarten koronarajoitusluokitus säilyy toistaiseksi ennallaan.
Espanjan terveysviranomaiset miettivät, pitäisikö AstraZenecan rokotuksen ikärajaksi asettaa 65 vuotta, sillä moni Euroopan maa on päätynyt tähän. Iäkkäämmät rokotetaan muilla rokotteilla, joiden teho on parempi. Suomi lienee eri linjoilla.

Päivän refrán on nyt helppo suomentaa: ”El que ríe el ultimo, ríe mejor” on meille tuttu sanonta: ”Joka viimeksi nauraa, se parhaiten nauraa”.

One thought on “Lluvia

  1. Aamulla -18,kyllä ”tarkeni ” …rokotukset ja todistus siitä saatu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *