Loppumatka

mal

Lentokenttähotelliyön jälkeen lähdin Malagasta kohti Teneriffaa. Check in:ssä yritin esittää certificado de viajea, jonka nimenomaan tätä matkaa varten olin hankkinut Orotavan kaupungintalolta, mutta virkailija ylenkatsoi koko lappua. En tiedä miksi. Aiemmin se on vaadittu. Kiire oli – virkailijalla, ei minulla – joten en jäänyt kyselemään asiaa.

Malagasta kone tuli täyteen viimeistä paikkaa myöten. Maskit olivat käytössä, mutta taas etäisyyksien kanssa oli vähän niin ja näin.

Pääsimme myötätuulessa etuajassa Tenerife Nortelle. Taas tuli tälle mummolle kyynel silmään, niin ihanaa on saapua ikuisen kesän saarellemme.

Tullessa, ennen laukkujen hakemista hihnalta tarkistettiin kaikilta rokotustodistus tai koronatestitodistus sekä henkilöpaperit. Sitten laukkuja jonottamaan. Siinäpä olikin hieman ongelmaa, sillä millään hihnalla ei lukenut Malagaa, eikä mitään informaatiota annettu. No, lopulta, sinne tänne ryntäilyjen jälkeen laukut tulivat hihnalta, jossa luki Madrid, Barcelona ja Fuenteventura. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Hyvä päästä kotiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *