Luxemburg

lux

Ajopäivä, taas, pääosin moottoriteitä. Reitti lähti Antwerpenista kohti Luxemburgia. Opimme, että Belgiassa on provinssi nimeltään Belgian Luxemburg. Sieltä pääsee ”oikeaan” Luxemburgiin. Tämän seitsemänneksi pienimmän Euroopan valtion halusimme ajaa läpi (ja ostaa jääkaappimagneetin). Opimme myös, että nämä kääpiövaltioiksikin nimitetyt ovat suurenevassa järjestyksessä Vatikaani, Monaco, San Marino, Liechtenstein, Malta, Andorra ja Luxemburg. – Andorrassa kävimme viime reissulla.

Päätimme sitten jatkaa Ranskan puolelle, jossa majoitushinnat vaikuttivat edullisemmilta kun Luxemburgissa. Tarkoituksenamme on kiertää Pariisi kaukaa. Suurkaupungit omalla autolla ovat kauhistuttavia (minun mielestäni). Yövyimme Metzissä Ibis Budget Mezt Technopolessa.

2 thoughts on “Luxemburg

  1. Ei huono ajatus ollenkaan tämä ASA-preventio. Pidämme kuitenkin taukoja monta kertaa päivässä, muuten ei näin pitkiä rupeamia jaksaisikaan.

  2. Miten ihmeessä te jaksatte istua pitkiä automatkoja päivä toisensa jälkeen. Minä saisin veritulpan. Suosittelen päivittäistä ASA 100 mg -lääkitystä ennaltaehkäisevässä mielessä.
    Mukavaa ja onnekasta matkantekoa! Elämme mukana blogin ansiosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *