Mucho trabajo

image

Paljon on töitä, että saa täällä uudella talolla kaikki paikat kuntoon. Aloitettiin kuitenkin tärkeimmästä, kirsikkapuun istutuksesta. Eikö se ollutkin niin, että puutarhanhoito on tärkeää? 🙂
Vaihtelua se ainakin on siivouksen lomassa. Kaikki täytyy puhdistaa edellisten asukkaiden jäljiltä, esim. astianpesukone oli semmoisessa kunnossa, ettei edes kuvaa viitsi ottaa. Uima-allasta tuskin on puhdistettu sitäkään kuukausiin.

Vielä asunnonvälittäjästä: Emme etsineet taloa välittäjän kautta, vaan netistä asuntojenmyynti-ilmoituksista. Yllättäen kontaktinumero olikin välittäjän, eikä yksityinen. Välittäjä oli Orotavasta ja myyjien asialla, ei meidän. Siksi emme häneltä palveluja saaneet, emmekä halunneetkaan, eikä hän luotettavalta vaikuttanut.

Talo tuntuu edelleen mieluiselta ja hyvä niin! Eiköhän kaikki asiat saada kuntoon, ja meillä riittää vapaa-ajan puuhaa.

One thought on “Mucho trabajo

  1. Pääasia, että talo ja paikka on mieluinen ja todella paljon olette saaneet jo aikaan! Ei voi muuta kun ihailla, mutta itsestänikin tiedän, että silloin kun on innostunut, niin saa aikaan enemmän ja menee läpi vaikka harmaan kiven :-). Kyllä varmaan iltasin uni tulee, kun aherratte koko päivän ja kiva nähdä käsien jälki ja kaikki itselle iloksi. Tsemppiä vaan sinne ja kaikki valmistuu ja selviää ajan kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *