Nauta

nau

Olemme kotona taas. Aina on mukava tulla kotiin reissun jälkeen.

Tässä vielä muutamia kuvia leirintäalueesta Camping Nauta. (Hauska nimi, espanjaksi se tarkoittaa navigoijaa, pilottia tai merimiestä). Tämä camping on lähellä etelän turistikeskuksia, mutta onneksi kukkulan erottamana niistä. Kuten kaikilla espanjalaisilla leirintäalueilla, on täälläkin ”ikimökkejä”, jalasmökkejä ja asuntovaunuja nostettuina pukkien päälle. Ne toimivat kesämökkien tapaan. Lisäksi on toinen alue lyhyempiä aikoja vieraileville telttoja ja asuntoautoja tai -vaunuja varten sekä vuokramökkialue.

Nauta on siisti ja miellyttävä, hyvin varusteltu alue muuten, mutta ne kärpäset! Ne eivät ole kuitenkaan banaanikärpäsiä, vaan pieniä tavallisia kärpäsiä. Paikallisia ne eivät näyttäneet haittaavan, meitä kyllä.

– Emme pääsekään ”nueva normalidad” -vaiheeseen vielä ensi maanantaina vaan viikkoa myöhemmin, poikkeustilan loputtua 21.6. No, viikko sinne tai tänne, ei haittaa. Uuteen normaaliin ensi maanantaina pääsee vasta Galician alue Espanjan luoteisosassa.

Espanja on lisäksi päättänyt, että ensi maanantaina alkaa kokeilu, jolloin ensimmäisenä päästetään ulkomaalaisia maahan: saksalaisia Baleaareille (saaret Välimerellä: Mallorca, Menorca, Cabrera, Ibiza, Formentera).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *