Los Cristianos

cri

Kävimme kävelyllä Los Cristianoksessa, ihan uteliaisuudesta: Millaista siellä on nyt, kun suurin osa turisteista on poissa? Onko se suljettu aavekaupunki? Asuvatko siellä vain ne ”rantojen miehet ja naiset” jotka yleensä niillä seuduilla pyöriskelevät?

Kyllä, heitäkin oli. Oli jopa yksi vuohenturkkipukuun pukeutunut ”patsas” rahakupponen vieressä. Baareista ja ravintoloista oli osa kiinni, jokunen auki. Remontteja tehtiin monissa paikoissa.

Rantabulevardilla oli vain muutamia kulkijoita. Englantilaisia ja italialaisia oli jonkin verran, kuulluista kielistä päätellen. Ehkä he ovat etelän vakioasukkaita tai sitten ovat jääneet poikkeustilan takia odottelemaan.

Yhden uutisen olen lukenut: Kanariansaarten presidentti Torres anoo, että pääsisimme jo ensi maanantaina ”uuteen normaaliin” eli poikkeustila päättyisi viikkoa etuajassa. Hallitus ei enää päättäisi rajoitteista, vaan autonomiat itse. Kaikista rajoitteista ei kuitenkaan vielä päästä. Maskit, etäisyydet ym. edelleen, tiedä häntä kuinka kauan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *