Nublado

nu

Pilvet ovat olleet alhaalla eilisillasta lähtien ja jatkossa luvataan samanlaista säätä. Maksimilämpötila saarella on ennusteessa 28, onneksi vähän ”viileämpää”.
– Minulla on tulossa matka Suomeen ensi viikolla. Miten tarkenen siellä?

Uutisista:
Unidad Podemoksen hallituksessa ajama peruselintarvikkeiden alennus herättää keskusteluja puolesta ja vastaan. Yolanda Diazin mukaan suurilla kauppaketjuilla alennukseen olisi varaa, pieniä kauppoja ei siihen vaaditakaan. Neuvotteluja vielä jatketaan, vasta yksi kauppaketju on ottanut korin valikoimiinsa.

Kaikkia Teneriffan teitä valvotaan kameroilla vuorokauden ympäriinsä, ja työssä on 15 henkilöä. Tienkäyttäjät voivat kysyä informaatiota mistä tahansa saaren tien tilanteesta puhelimitse numerosta 900210131.

Naapurisaarella Gran Canarialla on vanhassa kaupungissa Veguetassa ikävä tulipalo historiallisesti ja arkkitehtonisesti arvokkaassa talossa. Harmillista kun historiaa tuhoutuu.
– Tästä tulee taas mieleen sodan (kaikkien sotien) hulluus ja tuho! Jospa tuo Venäjä-Ukraina-sota kohta loppuisi omaan hulluuteensa ja mahdottomuuteensa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *