Orotavan läpi

or

Ajelimme Orotavan läpi ”yläkautta” Los Realejosiin, jossa kävimme tanskalaisessa Nordic Shopissa. Sinne on saapunut uusi kuorma silliä, lohta, Kallen kaviaaria ym pohjoismaisia herkkuja. Yleensä kerran vuodessa, näin joulun alla, olemme käyneet siellä. Nyt käynti oli toinen, koska viimeksi tarjolla oli melkein vain vanhentuneita tuotteita: korona oli tyrehdyttänyt myynnin.

Meillä alkavat tiukemmat rajoitukset keskiyöllä. Tämä siis vain Teneriffalla, muilla saarilla jatkuu ”uusi normaali” kuten tähänkin asti.

La Lagunaan ja Santa Cruziin, pahimpiin koronakeskuksiin, tulee poliisipartioiden lisäksi sotilaita auttamaan rajoitusten noudattamisen valvonnassa. Näin oli Puertossakin maaliskuussa, kun confinamiento alkoi.

Tänä aamuna Kanarian television refrán oli sama kuin eilen. Nyt ovat toimittajat olleet huolimattomia! Ehkäpä heillä on nyt tärkeämpiäkin asioita hoidettavana.

One thought on “Orotavan läpi

  1. Kiitos taas tästä vuodesta. Seuraamme sinun päiväkirjojasi, koska tilanteesta johtuen emme itse pääse paikanpäälle. Olemme v:sta 2008 käyneet lukuisia kertoja Puertossa enimmäkseen Florida Plazassa. Viimeksi H10:ssä. Hyvää Joulua ja yritä jaksaa informoida meitä karanteenilaisia. Ps. Mikolle tietysti ja hyvää joulua ja kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *