Oulua

Ou

Käväisin taas torilla. Nyt muutama aitta on avoinna, paikallisten käsityöläisten tuotteita on siellä esillä. Alexandra-aluksella en ole koskaan risteillyt, vaikka aika kauan Oulussa asuin (1975-2009). Nyt katselen turistisilmin kaupunkia.

Tästä päivästä alkaen Espanja ei enää vaadi maahantuloon koronatestiä, rokotustodistus riittää. Vaihtoehtoina ovat koronatestitodistus tai todistus sairastetusta taudista.

Kiitos kommenteista! Sain evästyksiä keskiviikon virtuaalipalaveriin. Kyselin samaa asiaa myös fb:ssä, sieltäkin tuli kommentteja.

Koko tämän viikon ajan Suomi-Seuralla on toiminnassa Virtuaalinen Suomi-kylä. Se on kaikille avoin ulkosuomalaistapahtuma, jonne täytyy rekisteröityä. Tänään kävin tapahtuman puitteissa etäkäynnillä Suomen eduskunnassa, oli mielenkiintoista!

Tapahtuman linkki on blogissa oikealla puolella palkissa.

2 thoughts on “Oulua

  1. Kiitos viestistä, vastaanpa blogissa.
    T. Riitta

  2. Riitta, tämän voi julkistaa, koska samaa asiaa voi miettiä monikin suomalainen.
    Jos tulee lähes puoleksi vuodeksi Teneriffalle, niin mikä on viisainta: Ostaa puolen vuoden lääkkeet mukaan. Vai voiko samoja lääkkeitä ostaa Teneriffan apteekista vai onko siellä aivan erilaiset lääkkeet tai niiden nimet? Minullakin puolen vuoden lääkkeet on melkoinen pussillinen. Ei ole fiksua puristella folioista lääkkeitä purkkeihin.

    Isoja reseptillä saatavia kosteusvoidepulloja ei varmaan ole viisasta kuljettaa Suomesta.
    Ajatuksesi näistä varmaan olisivat monen lukijasi mielenkiinnon kohteena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *