Oulussa

oulussa

Aamukävelyllä: Valveella oli avoinna pari taidenäyttelyä, jotka katsahdin, kirjastolla oli opintosali avoinna. Vanhoja aikoja muistellen tulin kirjastolle päivittämään blogiani. Vielä vanhempina aikoina kirjasto oli Ainolan puistossa nykyisen museon paikalla ja yliopiston kirjasto Åströmin talossa, nykyisen taidemuseon paikalla. Muistan nekin ajat.

Julkisten paikkojen maskisuositus ei ole enää voimassa Oulussa. Liikennevälineissä maskia suositellaan edelleen. Näyttää, että osalla ihmisistä on vielä maski, mutta enemmän on niitä, jotka kulkevat maskitta. Minäkin nyt. Tuntuu oudolta, kuin tekisi jotakin kiellettyä! Mutta paljon vapaampi on hengittää.

Selviydyin rokotuksesta pienin oirein, vaikka sain kombinaatiorokotuksen. Samana päivän oli lyhyen aikaa outo olo, ja siesta-aikaan iski voimakas väsymys, joka meni nukkumalla ohi.

Ensi viikolla, 22.6., pitäisi olla kanta.fi:ssä EU-rokotustodistus, luvattiin uutisissa. Sitten vasta tiedän näkyykö minun Teneriffan rokotukseni siinä.

Teneriffa jatkaa edelleen faasissa 2. Minulla on vielä kaksi viikkoa Suomi-lomaa jäljellä, melkein jo alan pakkaamaan laukkuani, koti-ikävä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *