Palmusunnuntai

Sauna

Yhdeksästoista karanteenipäivä

Palmusunnuntai. Lasten virpomispäivänä Suomessa – sekään ei ole mahdollista tänä korona-aikana. Täällä Teneriffalla kaikki pääsiäiskulkueet (niitä onkin tavallisina vuosina ollut lähes joka päivä) ovat tietysti perutut.

Meillä on sauna lämpenemässä aamutuimaan. Uima-altaan vesi on minulle vielä liian kylmää (19,5 astetta) – täällä oppii lämpimälle, kun vuosia asuu!

Ruusuissa on uusia nuppuja. On tulossa punaisia kukkia maalausmalleiksi, ehkä.

– Ihmettelen sitä, että maat kiistelevät hengityslaitteista ja suojamateriaaleista. Lentokoneiden kuormia estetään kulkemasta tai ”kaapataan” välillä. Ja miksi näitä tarvikkeita joudutaan tilaamaan Kiinasta tai muualta Kauko-Idästä? Eikö niitä pystytä valmistamaan Euroopassa? Hinnan takia?

P.S. Ainakin suojamaskeja ja -visiirejä näytetään nyt valmistettavan jo Espanjassakin. Uutinen tuli Espanjan 24h-kanavalla juuri tätä kirjoittaessani.

P.S.2 Lapsenlapsi virpoi näköpuhelimessa. Ihana! ❤️

2 thoughts on “Palmusunnuntai

  1. Hei,
    Meillä on muutama aurinkopaneeli katolla, mutta ne ovat olleet käyttöveden lämmitykseen. Tällä hetkellä ne eivät ole käytössä (viallisia), vesi lämpiää kaasulla. Sellaisten aurinkopaneelien, joilla saadaan sähköä, aiempi vero on poistettu.
    T. Riitta

  2. Onko teillä aurinkopaneeleita? Joutuuko niistä maksamaan jotakin veroa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *