Parkkipaikkapuute

aparc

Parkkipaikan etsintä on täällä aikaavievää. Eilen meillä oli asiaa Orotavan postiin. Se sijaitsee jyrkässä mäessä (niinkuin lähes kaikki tässä kaupungissa) ja joka ikinen parkkipaikka on aina täynnä. Olenkin sanonut, että täällä on lottovoitto löytää vapaa paikka autolle. Siis postissa käynti vaatii useita kierroksia kaupungissa ympäriinsä, kunnes jostakin joku auto lähtee.

Sama ongelma on Puertossa. Kun asuimme siellä, meni joskus yli tunti aikaa löytää parkkipaikka, että voi mennä kotiin. Saarella on liikaa autoja!
Puertossa on helpompi kävellä, kaupunki on rannalla, eikä rinteessä niinkuin Orotava.

Espanjan uutisista: Mantereella koronainfektion insidenssi on 182/100 000. Vain Madridissa ja Kanarialla on lievennetty rajoituksia.

Nyt tutkitaan myös Janssenin rokotetta mahdollisesta tromboosisivuvaikutuksesta. Sputnik-rokotteen käyttölupa on sekin tutkinnassa.

2 thoughts on “Parkkipaikkapuute

  1. Jos tarkoitat Espanjan kansalaisuuden hankkimista, siinä on se ongelma, että sitten pitäisi luopua Suomen kansalaisuudesta. Kaksoiskansalaisuutta nämä maat eivät hyväksy.
    Tästä certificado de viajesta puhuttiin, että se muuttuu telemaattisesti tarkastettavaksi eli lipun oston yhteydessä sen voi tarkistaa. Meillä on kyllä kysytty paperia aina lähtöselvityksessä lennolle tai laivaan. Alennuksen saa siis mantereen ja saarten välisille matkoille tai saarelta toiselle matkustaessa.
    T. Riitta

  2. Jos on tavallaan vakiasukas, voisiko päästä ”kansalaiseksi” jotta tuo paperi säätäminen loppuisi?
    Suomessa täydennetään espanjan kieltä uudella tv sarjalla ”Sydämeni Inés”, ”Inés de mi alma”. Päätähtenä Francon jälkeen sarjan Carina, Elena Rivera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *