Por la noche

noc

Puerto de la Cruz por la noche. Kävimme eilen maistamassa paahdettuja kastanjoita. Kalasatamassa niitä on tarjolla ja Tacoronten viiniä saa palanpainikkeeksi. Harmi kyllä – ja ihmetyttävää – että tänä vuonna kaupunki ei ole antanut lupaa laittaa pöytiä ja tuoleja kastanjanpaahtopaikalle. Tämän kertoi kioskin myyjä, joka oli hyvin pahoillaan asiasta. Myös valikoima oli pienentynyt: ennen on ollut tarjolla myös mm. hyviä grillattuja simpukoita (mejillones) vihreän mojon kanssa.

2 thoughts on “Por la noche

 1. Hei Eija,
  Café Egonissa mennään ensin tiskiltä ostamaan leivonnaiset, mutta niitä ei viedä itse mihinkään. (Sama lippusysteemi siis kuin Café Parisissa). Tilauksen jälkeen mennään omavalintaisesti pöytään, jonne tarjoilija tuo leivonnaiset hopeatarjottimella ja kysyy juomatilaukset. Suosittelen terassia, josta on näkymä Victoria-puistoon.
  Café Egonin osoite on siis: Confitería y Café Taoro Casa Egon, Calle Leon 5, 38300 La Orotava

  Ten+ -kortilla ”vipautetaan” kahdesti, jos on esim. kaksi matkustajaa ja sanotaan kuskille ”dos a La Orotava”.

  Tervetuloa Puertoon!
  T. Riitta

 2. Terveiset täältä Oulusta!
  Olen seurannut kauan tätä mielenkiintoista blogiasi sieltä Teneriffalta.
  Olen ystävättäreni kanssa tulossa Puertoon viikon kuluttua täältä pohjoisen kylmyydestä ja lämpimiä kelejä odotellaan:)
  Kiva kun kerroit tuon kävelyreitin Orotavasta Puertoon sillä aikomuksena olisi kävellä Orotavasta ”alas”.
  Sitten vähän ehkä tyhmä kysymys joka koskee Gafe Egonia siellä Orotavassa.
  Olisi kiva käydä siellä leivoskahvilla mutta millainen siellä on käytäntö? Suoritetaanko tilaus tiskillä ja mennään sitten pöytään istumaan ja odottamaan sen saapumista vai otetaanko tuotteet siinä tiskillä tarjottimelle, maksetaan ja mennään nauttimaan makoisista antimista?
  Puertossa, Cafe de Parisissahan on ollut se systeemi, että valitaan herkut tiskistä, saadaan numerolappu ja istahdetaan pöytään odottamaan tarjoilijaa.
  Ja vielä olisi yksi kysymys koskien tätä TEN+ bussikorttia. Kun useampi matkustaa niin pitääkö korttia vilauttaa koneelle niin monta kertaa kuin on seurueessa matkustajia?
  Kiitos etukäteen vastauksestasi ja kaikkea hyvää toivottaen!
  Eija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *