Reclamación

rekl

Tänään kävin Orotavan kaupungintalolla tekemässä reklamaation talomme lähikatujen huonosta kunnosta ja siitä, että taas pihallemme on alkanut ilmestyä rottia, vaikka niistä syksyllä jo saatiin rauha.

Katu, joka meille laskee Carretera Generalilta, on todella huonossa kunnossa: kuoppia, koloja ja irtokiviä, jalkakäytävät surkeassa kunnossa. Talomme viereinen katu taas on umpeenkasvanut, naapuri jättää kadulle puutarhajätteitään, ja voi olla, että rotat viihtyvät niissä kasoissa.

Kirjoitin reklamaation, liitin kuvat mukaan. Sain kuitin valituksen vastaanottamisesta.
– Vastannevatko, tapahtuuko mitään? Virkailija kaupungintalolla kehotti palaamaan asiaan jos ei mitään kuulu. Harmi, kun Orotavassa en tunne ketään oman puolueen concejalia, valtuutettua, johon voisi olla suoraan yhteydessä.

2 thoughts on “Reclamación

  1. Hei, olen jo ottanut yhteyttä tuntemaani Izquierda Unidaksen concejaliin Puertossa. Hän antoi minulle yhteystiedot iu:n paikallisjärjestön aktivistista Orotavassa. Ikävä kyllä valtuutettuna täällä ei ole yhtään izquierdalaista.

  2. Haluan rohkaista: Selvitä puolueesi valtuutetut ja käy juttelemassa – siinä samalla tutustuu paikallisiin tovereihin. Ties mitä kivaa siitä seuraa. Uteliaana kysyn millaisilla ryhmillä on valta Puertossa ja Orotavassa? Ps. Minäkin pääsin vihdoin Puertoon ulkoilemaan, tosin säät ovat vähän sateisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *