Restricciones

bot

Kuvat ovat Mequinez-kadulta ja Carretera Botanicolta La Pazista.

Nyt Espanjassakin mietitään sitä, nostetaanko AZ:n rokotteen ikärajaa niin, että sitä annettaisiin 55-65-vuotiaille. Kovasti muuttuvia ovat kaikki faktat tämän pandemian aikana! Mutta rokotusten myötä ajatellaan kesän olevan vapaampi ja ”normaalimpi”.

Teneriffalla tartunnat ovat lisääntyneet. Se tietää todennäköisesti siirtymistä faasiin 3 ja rajoitusten tiukentamista. Päätökset tehdään tänään, torstaina, kuten yleensä.

Pääsiäisenä saaria ei suljeta turismilta, mutta rajoitukset ovat tiukat myös silloin. Yöulkonaliikkumiskielto pitenee ja sallittu ryhmäkoko pienenee. Siitä tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin.

Me olemme jo tottuneet näihin rajoituksiin, emmekä niitä vastusta. Täältä katsoen vaikuttaa oudolta, että Suomen suositukset ovat lieviä, eikä esimerkiksi maskipakkoa saada aikaan kauppakeskuksissakaan. Puhumattakaan yöulkonaliikkumiskiellosta, joka on täällä näinä aikoina itsestäänselvyys.

One thought on “Restricciones

  1. Hei!Niin tuttuja paikkoja, mutta ilman ihmisvilinää. Ihana kukkaloisto!Kyllä täällä tiukemmat rajoitukset pitäisi olla jokaisen järkevän ihmisen mielestä,tartunnat vaan lisääntyvät tätä menoa.
    Toivotaan parempia aikoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *