Ruokaa

com

Taas löytyi meille uusi ruokapaikka Bodegon Los Chamos (venezuelalaispaikka) Santa Ursulasta. Täytyy uskoa, kun sanotaan, että kanariot rakastavat ruokaa.
(Niin mekin 🙂 ).

Täällä on laskematon määrä hyviä ruokapaikkoja viinitilallisilla ja taas löytyi yksi! Menimme kuulopuheiden perusteella Santa Ursulaan, nousimme ennen Ayuntamientoa oikealle ylöspäin menevää katua. Siellä oli useampikin autotalliravintola, joista valitsimme yhden.

Ruoka oli oikein maukasta, samoin talon oma viini. Näitä söimme: queso asado con mojo, croquetas de pescado con alioli, cambas al ajillo, solomillo.
Eikä ollut hinnan kiroissa: 4 henkilöä, kaikkinensa 53€, tähän sisältyi myös litra viiniä ja iso pullo vettä sekä miehille jälkiruoat.

Missä? Calle Tijarafe 49, Santa Ursula.

Päätimme, että noin kerran viikossa etsimme uuden illallispaikan. Santa Ursulan ja Matanzan seuduilla ainakin on, mistä valita. Ja yleensä yllättyy positiivisesti, vain muutaman harvan kerran on käynyt niin, että liha on ollut sitkeää tai liian vähän kypsennettyä tai viini huonoa, mutta nämä ovat poikkeuksia.

Siispä kannattaa jättää Puerton turistikuppilat väliin, jos vain voi ja suunnata ”vuorille” guachincheihin tai muihin paikallisten ruokapaikkoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *