Ruso

eoi

Kävin Escuela Oficial de Idiomas de La Lagunassa tasokokeessa venäjän kielestä. Aion ryhtyä taas opiskelemaan, kertaamaan aikoinaan opittua. Pääsin tasolle intermedia 1. Kiinnostuneille tiedoksi, että koulussa voi opiskella venäjän lisäksi englantia, ranskaa ja saksaa. Koulu on Kanarian hallituksen ylläpitämä, virallinen ja siellä ymmärtääkseni voi suorittaa myös kielitutkintoja.

Verdellada

Koulun osoite on C/Jorge Manrique 18, 38205 La Laguna. Se sijaitsee La Verdelladan kaupunginosassa, lähin tranvíapysäkki on Museo de la Ciencia. Sinne vaan, jos kieliopinnot kiinnostavat!

Visité en Escuela Oficial de Idiomas de la Laguna y hice la prueba de nivel en idioma ruso. Voy a empezar estudiar en el nivel intermedia 1. Allí se puede aprender también inglés, aléman y fracés.

2 thoughts on “Ruso

  1. Отлично! Если бы я что-небуты не понимаю, буду спрашывать о теве!
    Риитта

  2. Jos sinulla ilmenee venäjän kielen osalta, nyt kun alat sitä taas opiskella, jotain kysyttävää, ongelmia, kielioppiasioita, probleemeja, vaikeuksia harjoitustehtävien tekemisessä, niin kysy minulta, por favor. Jotain tiedän ehkä minäkin, sillä olen koulutukseltani venäjän kielen kääntäjä-tulkki ! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *