Ruso

Tila

ruso

Eilen kävin etsikelemässä venäjän oppikirjaa ja reittejä koululle (Escuela Oficial de Idiomas de la Laguna). Kirja löytynee tänään librería Idiomáticasta La Lagunasta ja koululta toivottavasti pääsen pimeän aikaan pois Titsalla. Oppitunnit ovat täällä todella myöhään klo 20-22.

Ayer buscé el libro de ruso y también las rutas a la escuela. Encontré las rutas pero el libro no. ¡Ojalá encontrelo hoy de la librería Idiomática! Los clases son muy tarde de 8 a 10 por la noche.

Ruso

Tila

eoi

Kävin Escuela Oficial de Idiomas de La Lagunassa tasokokeessa venäjän kielestä. Aion ryhtyä taas opiskelemaan, kertaamaan aikoinaan opittua. Pääsin tasolle intermedia 1. Kiinnostuneille tiedoksi, että koulussa voi opiskella venäjän lisäksi englantia, ranskaa ja saksaa. Koulu on Kanarian hallituksen ylläpitämä, virallinen ja siellä ymmärtääkseni voi suorittaa myös kielitutkintoja.

Verdellada

Koulun osoite on C/Jorge Manrique 18, 38205 La Laguna. Se sijaitsee La Verdelladan kaupunginosassa, lähin tranvíapysäkki on Museo de la Ciencia. Sinne vaan, jos kieliopinnot kiinnostavat!

Visité en Escuela Oficial de Idiomas de la Laguna y hice la prueba de nivel en idioma ruso. Voy a empezar estudiar en el nivel intermedia 1. Allí se puede aprender también inglés, aléman y fracés.