Sábado

mer

Kävin Puerton lauantaimarkkinoilla. Siellä olisi ollut hopeisia nukkekodinkalusteita, mutta ne olivat kalliita ja onneksi liian pieniä minulle: hyvä syy jättää ostamatta. Jotakin löysinkin, esimerkiksi puiset puutarhapenkit ja pöydän, sopivaa nukkekotikokoa. Ne löytyivät alhaalta, missä iäkäs mies myy puusta tekemiään pieniä autoja. Kalusteiden hinta oli edullinen, mies ihastui ostoksistani silminnähden ja sain vielä lopuksi suukon kädenselkään. Kummallekin tuli hyvä mieli.

Keskikerroksessa oli tänäänkin avoinna kala- ja äyriäisbaari, mutta cambat ja cava jääkööt nyt seuraavaan kertaan. Siis loppukesälle: Suomen loma lähestyy!

pla

Taas väittävät kyssäkaalta lantuksi! No, sanakirjan mukaan sekä lanttu että kyssäkaali ovat colinabo, mutta meille suomalaisille ne ainakin ovat ihan eri kasviksia.

Plaza de Europalla oli tänään tapahtuma nimeltään Tenerife Walking Festival. Siellä oli jaossa erilaisia vaelluskarttoja ja opastusta sekä tietysti viiniä ja tapaksia oli saatavilla. Yleisöä ei ollut paljonkaan, mutta ehkä illalla sinne suuntaa enemmän väkeä. Turisteille tarkoitettu tapahtuma tämä oli.

Tänään meillä on ollut aurinkoista ja lämmintä +26!

One thought on “Sábado

  1. Tervetuloa Riitta kesä-Suomeen! Tuo tuo lämpö tullessasi, meillä nimittäin sää viilenee keskiviikosta alkaen. Tähän saakka on hellepäiviä ollut tusinan verran toukokuussa ja tänään tullee uusi ennätys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *