Sadetta odotellessa

nub

Sadetta odotellaan taas. Jo eilenkin sitä oli sääennusteissa luvassa, mutta taivas kirkastui lähes pilvettömäksi ja kuumaa oli. Nyt kasvit olisivat vettä vailla. Alemmassa kuvassa on panza de burro, aasinvatsa, roikkumassa taivaalta peittäen takana olevan Teiden.

Tänään täälläkin vietetään ympäristöpäivää, día del medio ambiente. Muovin käyttö on ongelma ja nyt poikkeustilan aikana käyttö on lisääntynyt. Kasvosuojusten ja muovihaskojen heittämisestä kaduille tai luontoon voidaan sakottaa.

Turismin palauttaminen saarelle on tämänkin päivän pääpuheenaiheita. Tänne halutaan turisteja ilman koronavirusta, joten testaamisesta lähtömaassa ja perillä puhutaan. Se, miten se käytännössä järjestyisi on epäselvää vieläkin.
Koronavirus on aiheuttanut historian suurimman iskun turismille Kanariansaarilla.

One thought on “Sadetta odotellessa

  1. Riitta, tuo testaaminen onkin mielenkiintoinen asia. THL:n mukaan vain kalliilla ”neutralisaatiotestillä” saadaan varmuus siitä onko veressä tämän viheliäisen koronaviruksen vasta-aineita. Voiko Teneriffalla ostaa tuollaisen täysin luotettavan ”neutralisaatiotestin” – ja jos voi, niin mikä mahtaa olla hinta?

    Itse lähetin juuri kyselyä Terveystalolle ja Mehiläiselle tuosta neutralisaatiotestistä. Jos sattuisi, että olemme jo sairastaneet koronavirustaudin (lieväoireisena tai oireettomana) ja saaneet vereemme vasta-aineet, niin uskaltaisimme tulla alkusyksystä Teneriffalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *