San Telmo -projekti

santelmo1

Pelastakaamme San Telmo! Projekti San Telmo on vallassa olevien (ja korruptoituneiden) poliitikkojen suunnitelma, jossa San Telmon historiallisesti arvokas muuri ja rannan kävelykatu ”uudistettaisiin”. Suunnitelmassa on mm. Rancho Granden kohdalle rakennettava lasinen terassi ja muurin purku ja mataloittaminen.

santelmo2

Uimarantakin rakennettaisiin.

santelmo3

Paikallisissa – ja myös meissä täällä elävissä ulkomaalaisissa – on herännyt vastustus tätä järjetöntä suunnitelmaa kohtaan. Rannan tuhoamisen takana ovat puolueet Coalición Canaria (CC) sekä Partido Popular (PP). Suunnitelmaa vastustaa ainakin Izquierda Unida (IU). Allekirjoituksia kerätään muurin tuhoamista vastaan ja syksyllä – toivottavasti – vastarinta kasvaa ja voittaa. Salvemos San Telmo!

3 thoughts on “San Telmo -projekti

 1. Hei taas, sen verran sain jo selville, että nimienkeräys jatkuu 19. elokuuta saakka. Saan lisäinformaatiota ensi viikolla.

 2. Hei, olen täysin samaa mieltä kanssasi! Kyselen mahdollista allekirjoittaa vastalause netissä. Palataan asiaan!

 3. Onko olemassa jotain nettiosoitetta jossa voisi allekirjoittaa oman vastalauseensa San Telmon hävitystä vastaan?

  Puerto de la Cruzin valtaapitävät ovat jo vuosia tuhonneet kaunista ja arvokasta vanhaa Puertoa ja näemmä sama vimma yhä jatkuu. Luulevatko poliitikot että modernisoimalla kaupunkia sen viihtyvyys, idyllisyys ja romanttisuus säilyvät?

  Playa Martianez, avenida Colon, Rest. Pomodoron päällä oleva aukio, La Pazin kappelin luona oleva näköala-aukio, Plaza Charcon ja niin edelleen on uudistettu ja samalla myös varsin täydellisesti pilattu.

  Satama-alueellekin on olemassa suunnitelma joka karmeudessaan puistattaa meitä kaikkia jotka arvostavat vanhaa ja alkuperäistä.

  SALVEMOS SAN TELMO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *