Tahona

Tahona

Eilen retkeilimme San Juan de la Ramblan yläpuolelta löytyvällä Tahonan virkistysalueella, jossa teimme noin kymmenen kilometrin kävelylenkin. Harmi kyllä, aktiivisuusranneke sanoi sopimuksensa irti ja tarkat kilometrit jäivät mittaamatta. Sää suosi, oli puolipilvistä ja tuulenhenkäyksiäkin kävi, joten matkanteko oli nautittavaa.

Kävimme katsomassa myös La Coronaa, paikkaa, josta parapentistit, liitovarjoilijat, lähtevät liikkeelle. Korkeus merenpinnasta tuolla hyppypaikalla on 760 metriä. Hienoa varmaan sille, joka uskaltaa, minua ei moiseen touhuun saisi mistään hinnasta.

Ai niin, viime yönä oli se täydenkuun, kuunpimennyksen ja punaisen kuun yö. Klo 1 kävin katsomassa ja kuvaamassa, kuu oli tavallinen täysikuu. Kello 6.30 kurkistin kuuta taas: ei muutosta, kuvasin kuitenkin. Harmitti niin, etten saanut punaista kuuta kuvaan, joten oli ihan pakko pikkuisen värjätä:
lunaroja

Aika hyvä, eikö? Seuraava samanlainen ilmiö näkyy vasta 2033.

2 thoughts on “Tahona

  1. Hei Riitta-Sur 🙂 !
    Me menimme omalla autolla, joten en nyt tiedä Titsoista muuta kuin että uusi aikataulu on ilmestynyt ja sen haimme Titsa-asemalta.
    Terv.
    Riitta

  2. Heippa
    Pääseekö tuonne Tahonaan Titsalla? Etsin, vaan en löytänyt. Kiitos avusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *