Tahona

Tila

Tahona

Eilen retkeilimme San Juan de la Ramblan yläpuolelta löytyvällä Tahonan virkistysalueella, jossa teimme noin kymmenen kilometrin kävelylenkin. Harmi kyllä, aktiivisuusranneke sanoi sopimuksensa irti ja tarkat kilometrit jäivät mittaamatta. Sää suosi, oli puolipilvistä ja tuulenhenkäyksiäkin kävi, joten matkanteko oli nautittavaa.

Kävimme katsomassa myös La Coronaa, paikkaa, josta parapentistit, liitovarjoilijat, lähtevät liikkeelle. Korkeus merenpinnasta tuolla hyppypaikalla on 760 metriä. Hienoa varmaan sille, joka uskaltaa, minua ei moiseen touhuun saisi mistään hinnasta.

Ai niin, viime yönä oli se täydenkuun, kuunpimennyksen ja punaisen kuun yö. Klo 1 kävin katsomassa ja kuvaamassa, kuu oli tavallinen täysikuu. Kello 6.30 kurkistin kuuta taas: ei muutosta, kuvasin kuitenkin. Harmitti niin, etten saanut punaista kuuta kuvaan, joten oli ihan pakko pikkuisen värjätä:
lunaroja

Aika hyvä, eikö? Seuraava samanlainen ilmiö näkyy vasta 2033.

Parque recreativo

Tila

higuerita

”Virkistyspuisto” – Parque Recreativo  La Higuerita Los Realejos – sijaitsee Santa – Cruz- Icod -maantien varrella La Montañetan kohdalla moottoritiestä rantaan päin.

higuerita1

Pääsiäissunnuntaina perheitä oli tullut ruokailemaan ja viettämään aikaa puistoon. Grillauspaikkojen ja pitkien pöytien lisäksi löytyi vesipisteitä astioiden pesuun ja kioski/baari, josta saa ostaa ruokaa, mikäli omat eväät eivät ole mukana.