Tallinna

image

Saavuimme Tallinnaan. Vielä laivamatka Suomenlahden yli. Nyt odottelemme satamassa laivan lähtöä. Mutta eihän siinä vielä kaikki: Ouluun yöjunalla. Sitten jos lepäilisi muutaman päivän!

Olemme olleet matkalla nyt kaksi viikkoa. Se on mielestäni liian vähän, aika on mennyt pelkästään matkustamiseen, emmekä ole ehtineet katsella mitään nähtävyyksiä tai kiinnostavia paikkoja. Ainakin viikko lisää olisi tehnyt matkasta nautittavampaa.

Matka tuli maksamaan n. 500 €/henkilö Helsinkiin saakka. Meitä oli neljä matkalaista. Yövyimme enimmäkseen leirintäalueiden mökeissä tai halvoissa hotelleissa, vain pari telttayötä vietimme. Polttoaineen, dieselin, osuus oli 565€ ja kilometrejä kertyi 5633 km maanteitä ja laivassa n. 2500 km (Tenerife-Cádiz) + n. 80 km (Tallinna-Hki).

One thought on “Tallinna

  1. Tervetuloa Riitta & co koti-Suomeen! Täällä on kaunista, aurinkoista ja ihan kohtuullisen lämmintä. Kesä on kukkeimmillaan – etuajassa. Osa kauniista luonnosta on jo kukkinut, mutta pihlajat ja syreenit alkavat olla parhaimmillaan – ja tuoksut huumaavia. Nautinnollista kesää teille kaikille koti-Suomen luonnossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *