Tapakset

Tapas

Barcelonassa ihastuimme tapaksiin. Tapas -annoksia oli tarjolla lähes joka paikassa ja ne olivat herkullisia. Tarjottu viini oli Riojan alueelta, kaikki viinit olivat hyviä nekin, yhtään ei palautettu huonon maun takia.

Hotellimme oli Collblancissa ja lähistöllä olevassa El Cargolet Picantissa söimme tapaksia useampana iltana. Uusi tuttavuus oli paahdettu latva-artisokka, sitä täytyy kokeilla kotonakin.

3 thoughts on “Tapakset

  1. Olisipa noin myös Puertossa jossa useimmiten tulee lomaa vietettyä, mutta pelkän ruokalistan perusteella ei osaa eikä ymmärrä vaikka tapasten nimet olisi silkkaa suomea!

  2. Barcelonassa tapakset olivat paitsi ruokalistalla, myös ravintolan tiskillä näytteillä lasivitriineissä. Sieltä oli helppo valita sormella osoittamalla. Yleensä teimmekin niin, koska todellinen valikoima oli listalla olevasta poikkeava.

  3. Tapakset olisivat hyvä vaihtoehto aterialla, mutta kielitaidoton ja paikallisia ruokia tuntematon ei osaa listalta valita juuri muuta kuin kinkkua ja melonia. Juuri tästä syystä lomamatkalla ei ole tapaksia tullut harrastettua ja se harmittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *