Täydenkuun aika

llu

Vaaleanpunainen aamuhetki oli taas kuvattava. Väri viivähtää taivaalla korkeintaan minuutin auringon noustessa vuorten takaa. Oli myös täsikuuu ja sain sen taas kerran istahtamaan pylvään päähän. Sekin viipyi vain hetken.

Puertossa on vietetty kesäkarnevaaleja. Tänään klo 17 kulkee coso, pääkulkue, kaupungin kaduilla. Nämä ovat kuitenkin enemmän ”turistikarnevaalit”, ne oikeat ovat alkuvuodesta 40 päivää ennen pääsiäistä. Jos karnevaaleille menemme – alkuun ne olivat ihmeellistä nähtävää – niin ainoa oikea aika on alkuvuodesta.

Ikiuutisissa (24h) – viikonloppuna ei tv näytä Kanarian uutisia – on pääasiana edelleen kuninkaallisasiat, jotka eivät minua kiinnosta.
Espanjan mantereelle ja Baleaareille Mallorcalle on saapunut perjantaista lähtien 600 pakolaista patera-veneillä. Veneitä on tullut Mallorcan lisäksi Almeriaan, Murciaan ja Alicanteen.

One thought on “Täydenkuun aika

  1. Kiitos Riitta!
    Kaipuu on Puertoon, katsotaan pääsenkö sinne. Mutta on ihanaa seurata kuvia ja kertomuksiasi Teneriffan asioista ja elämästä, jotta pysyy ajan tasalla.
    Upeita kuvia.
    Voikaa hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *