Vakuutus

seguro

Otin jonkin aikaa sitten itselleni terveysvakuutuksen. Nyt siitä oli ensimmäisen kerran hyötyä, kun hammas alkoi kipuilla. La Verasta löytyi hammasklinikka CIO, Centro Integral Odontológico, joka tekee yhteistyötä Sanitaksen kanssa. Kokonaan vakuutus ei hammashoitoja korvaa, mutta osittain kyllä.

Vakuutuksen olen ottanut nähtyäni tulkkausjutuissa sen, kuinka pitkät jonot saarella on erikoislääkäreille, odottamaan voi joutua jopa vuoden. Perusterveydenhuolto, siis terveyskeskukset, toimivat kyllä joustavasti, mutta pullonkaula on julkisen puolen erikoissairaanhoito. Päivystystapaukset tietysti hoidetaan nopeasti täälläkin.

2 thoughts on “Vakuutus

  1. Hei, terveysvakuutuksen hinta riippuu iästä. Mitä enemmän vuosia on kertynyt, sitä kalliimpi. Minulla se maksaa noin 90 euroa/kk. Aika kallis…
    Yritämme saada tarpeellisen määrän hiilihydraatteja kasviksista ja vihanneksista sekä hedelmistä, mutta kyllä joskus voi perunankin syödä – tai vähän suklaata. 🙂
    Terv Riitta

  2. Miten kallis terveysvakuutus on? Ja sitten siitä perunasäkistä … kyllä niitä hiilihydraattejakin kannattaa kohtuudella (pottu päivässä) nauttia … sanovat, että aivot tarvitsevat sitä energiakseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *