Varasto

varasto

Ennakkoäänestys on Suomessa alkanut tällä viikolla. Vaalimainokset on pystytetty kaduille. Kyllä sieltä vielä muutama tuttu löytyy listoilta, mutta on ihmeellistä, että ovat kaikki jo yli 60-vuotiaita! Vanhentuneet 🙂 , silloin kun asuin Oulussa, olimme vielä nuoria!
– Ja niin, ostin Oulun joukkoliikenteen kortin. Aina kun citybussissa vipautan sitä, siinä näkyy: seniori. Täällä seniori-ikäraja on 65v. Se on varmaan laskettu jotenkin väärin, ei kai minä ja ikäiseni mitään senioreita olla.

Sitten vielä varastojuttu: Minulla on, ikävä myöntää, edelleen varasto vuokralla tavaroilleni (jo kymmenen vuotta!). Ei mitään arvokasta, mutta monenlaista tunnearvoa omaavaa. Jo viime kesänä se piti tyhjentää, mutta tuli korona.
Nyt menin toiveikkaana varastolle ja kuinka kävikään: minulla oli mukanani väärä avain! Oikea Teneriffalla. No, sähköpostittelun jälkeen varaston työntekijä kävi eilen rälläköimässä lukon auki.
Ohjelmani loppulomaksi: Aamupäivisin varaston tavaroiden inventaariota (= elämän muistelua ja kaiken, mitä raskin, vien roskiin, loput Teneriffalle). Iltapäivisin mummoilua.

Teneriffa jatkaa faasissa 2. Entiset rajoitukset siis jatkuvat. Nyt viajeros nacionales (Espanjan sisällä ja siis myös saarilla matkustavat) pääsevät matkaan ilman koronatestausta, jos heillä on esittää virallinen rokotustodistus. Ulkomailta vielä tarvinnee testejä.
Mikähän virallinen taho minulle myöntää todistuksen, sillä ensimmäinen rokotukseni on Teneriffalta ja toisen saan näillä näkymin Suomessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *