Värejä

Tänään emme viettäneet Suomen itsenäisyyspäivää emmekä Espanjan perustuslain päivää. Ei siis sinivalkoista eikä punakeltaistakaan. Värejä löytyi kuitenkin ruoka-annoksesta: söimme maukasta pulposalaattia sekä katselimme postin vieressä ja monessa muussakin paikassa täällä koristekasvina kasvavaa moniväristä ihmepensasta, (esp. croto), codiaeum variegatum. Kasvi on myrkyllinen, joten paras olla koskematta siihen.

Miksi emme viettäneet itsenäisyyspäivää? NATO-päätös ei ollut minulle mieleen, se murensi itsenäisyyttämme ja itsemääräämisoikeuttamme. Espanjan perustuslain päivä taas on minulle asia, jota en tunne tarpeeksi juhliakseni sitä.

One thought on “Värejä

  1. Natoon liittyminen oli pakko kiitos naapurimaan raakalaismaisten tekojen. Isiemme perintö sen vaati. Ei koskaan enää sotaa. Nato on puolustusliitto. Se ei vie itsenäisyyttämme eikä määräysvaltaamme. Se puolustaa jos on tarve ja jos sitä pyydämme. Toivottavasti sitä tarvetta ei tule koskaan. Rauhaa maan päälle. Sitä haluan ja sitä haluaa sodan kokenut isäni ja tätini, sekä suurin osa maailman ihmisistä ❤️❤️❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *