Kirjaostoksia

Tänään Titsa vei El Trompo – Alcampo -ostoskeskuksiin ja siellä menimme Agapean kirjakauppaan. Nyt minulla on luettavana uudet kirjat Kanarian kasveista ja linnuista.

Huomenna vietetään Espanjan perustuslain päivää, día de la Constitución. Tämä arkipyhä tekee taas ”siltapäiviä”, puente, jolloin väliin jäävät arkipäivät ovat monella vapaapäiviä, silloin on mahdollisuus matkustaa vaikkapa saarten lomakohteisiin.

Aamu-uutisten mukaan Kanariansaarilla on tänä talvena paljon turisteja ja hotellit ovat lähes täynnä. Pohjoismaalaiset, britit ja saksalaiset ovat siis taas saapuneet.

P.S. Keittiön lavuaarin tukkeuma saatiin avattua karhupumpulla. Tiedättehän, sillä suurella pumpattavalla imukupilla, jossa on puinen varsi. Onneksi pumppu oli tullut minulle aikoinaan asunnon oston myötä ja löytyi allaskaapin nurkasta. – Minulle karhupumppu oli uusi tuttavuus.

One thought on “Kirjaostoksia

  1. Ihanaa Riitta, kyllä on kirjoituksiasi ja kuvia kaivattu!!! Ajantasalta pudottu kokonaan, me Suomessa tälläkin hetkellä valitettavasti asuvat.
    Hyvää Joulun odotusta Sinulle,
    Elina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *