Puertossa taas

Olen taas Puertossa, yli kuukauden Suomessa oleskelun jälkeen. Kuinka ihanaa onkaan täällä kesämaassa. Sain kokea jo pakkasta ja lunta ihan riittävästi. Täällä on ollut lämmintä, päivisin yli 20 lämpöastetta, sopivaa. Pieniä sateitakin on saatu.

Minua ilahdutti kovasti se, että moni kommentoija on halunnut jatkoa blogilleni. Suuri kiitos kaikista kommenteista!

Tunnen olevani kotona täällä, vaikka pieniä vastoinkäymisiäkin olen kohdannut: polvi kipuilee, olen käynyt sen takia lääkärikeskuksessa, verikokeissa ja rtg-kuvassa; keittiön viemäri ei vedä, sillekin pitäisi jotakin korjausta kehitellä. Sitten suuren meren rannalla taas huomaan, kuinka pieniä ovat nämä ihmisen murheet. Kun asiat asettaa mittasuhteisiinsa ja elää hetkessä, helpottaa.

Menetin kastanja-ajan tänä vuonna, kun se loppui marraskuun kääntyessä joulukuuksi. Nyt puistoihin on jo vaihdettu kauden kukat ja jouluvalot on sytytetty. Kaunista ja tunnelmallista. Teide on saanut muutaman kerran lunta pohjoisille rinteille, mutta se on sulanut nopeasti pois.

Olen aikeissa jatkaa blogia entiseen malliin, kannustuksesta vielä kiitos teille lukijoilleni!

7 thoughts on “Puertossa taas

 1. Ihanaa Riitta kun jatkat blogia! Teneriffalle on jatkuva ikävä ja on ihana lukea tekstejäsi ja nähdä kuviasi sieltä. Tulee ihana meren tuoksu ja auringon lämpö tunteena, mikä auttaa jaksamaan tämän pimeän ja kylmän talven yli. Ensi vuonna haluaisin viettää joulukuun Teneriffalla.

 2. Polvikipu on viheliäinen vaiva. Mulla on aika paha nivelrikko, mutta kuten taudinkuvaan kuuluu on välillä tosi hyviä aikoja, välillä taas ajattelee, ettei elämästä tule mitään. Vesijumppa ja -juoksu auttavat paljon. Uskon, että myös lämmin ilmasto on hyväksi, hienoa, että pääsit sinne. Mekin tulemme joulun jälkeen muutamaksi viikoksi.
  Kivaa joulunalusaikaa!

 3. Kiva että jatkat. Mielenkiintoista lukea juttuja lempi paikasta! 🤗

 4. Onkin ollut jo ikävä. On niin mukava käydä lukemassa kuulumisiasi.

 5. Onpa ihana kun jatkat blogia. Ihana oli taas nähdä kuvia tutusta ihanasta Puertosta. KIITOS !! Toivottavasti saat apua polvikipuusi. Kaipaamme niin sinne, mutta nyt joudumme odottamaan ensi kauteen ennen kuin pääsemme sinne.

 6. Oi kiitos Riitta!
  On taas niin hyvä mieli, kun saa lukea blokiasi, kyllä tätä ollaan kaivattu! Oikein ihanaa joulunaikaa ja hyvää oloa sinulle!
  T. Tonttupari Helsingistä

 7. Kiva että jatkat. Joka aamu olen käynyt sivuillasi ja pettynyt. Toivottavasti elämäntilanteesi rauhoittuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *