Viemäri

image

Kävi niin, että yritys kotikonstein avata sateen aikana tukkeutunutta viemäriä epäonnistui. Niinpä espanjan sanavarastoni karttui monella uudella sanalla kun tilasin päivystävän viemärihuollon käymään. Nopeasti, hieman yli tunnin odottelun jälkeen, saapui nuori mies autolla. Hänen varusteillaan ja työpanoksellaan putket saatiin auki ja toimimaan. Putket olivat täynnä pihan kasvien juuria, jotka täytyi jonkinlaisella spiraaliporalla leikata poikki ja lopuksi viemärit pestiin tähän tarkoitukseen kehitetyllä painepesurilla. Hyvä tuli, viemärit vetävät nyt.

One thought on “Viemäri

  1. Hei!

    Tuli tähän viemäriteemaan liittyen mieleen, että mitenköhän siellä Teneriffalla ja muilla saarilla on hoidettu jätevesiasiat ja muu jätehuolto? Tiedätkö kierrätetäänkö siellä kuinka paljon ja minne sekajäte päätyy? Entä onko siellä jätevedenkäsittelylaitoksia vai miten asia on likavesien kohdalta hoidettu?

    Äitini oli jokunen vuosi sitten Kreetalla käymässä ja ainakin siellä oli silloin jätehuolto vielä hyvin alkeellisella tasolla. Toivottavasti Teneriffalla ja naapurisaarilla on homma paremmin hallinnassa.

    Kiitos vielä mielenkiintoisesta blogista, ainakin viisi vuotta olen jo ollut lukijakunnassa mukana ja aina tuo Teneriffa vain säilyy yhtä kiehtovana saarena! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *