Virgen 2

vir

Vielä eilisestä Virgen-juhlapäivästä: Väkeä oli kaupungilla jo puolenpäivän aikoihin paljon, mutta myös Policia Local näytti kiertelevän sekä kävellen että autoilla vartioimassa.

Illalla luin somesta, että myöhemmin väenpaljous oli ollut aikamoinen Charcolla ja rannan tuntumassa, eikä maskejakaan läheskään kaikki olleet muistaneet. Levisikö virus? Sen tiedämme vasta myöhemmin.

Tänään meillä oli sähkökatkos koko saarella. Orotavaan sähkö palautui noin neljän tunnin kuluttua, Puertossa sai odotella kuusi tuntia. Viimeksi meillä oli katkos syyskuussa, silloin koko saarelta sähkön vienyt katkos kesti yhdeksän tuntia.
Vika oli tuolloin jossakin muuntajassa etelässä. Tämän päivän katkoksen syytä vielä selvitellään.

Kuinka avuton sitä nykyään onkaan ilman sähköä! Tuntuu, ettei voi tehdä mitään! Sitä tämä nettiriippuvuus tekee. Känny sentään toimi tällä kertaa, aiemmin sekin meni mykäksi.
Kuinka helppoa on saada kaaosta aikaan nykymaailmassa. Virusvaara ja sähköongelma – siinä on kaksi liikaa.

2 thoughts on “Virgen 2

  1. Kiitos vihjeestä, varavirtalähde hankittu!
    T. Riitta

  2. Osta varavirtalähde, jos sinulla ei jo ole. Meillä täällä mökillä oli kesäkuun myrskyn seurauksena monen tunnin sähkökatko, ei paristoja radioon ja kännykässä latausta 29%. Alkoi paniikki iskeä… Nyt on radioon paristot ja kunnollinen varavirtalähde (maksoi noin 40€) lasattuna katkojen varalle.
    Olemme todella riippuvaisia sähköstä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *